Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΛΑ

ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΠΙΛΑ...

- Όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στην κλούβα των ΜΑΤ από το παλιό πολυβολείο, στην Πολυτεχνειούπολη, οι πρυτανικές αρχές, άμεσα κάλεσαν την αστυνομία να προβεί στις απαραίτητες έρευνες εντός του Πολυτεχνείου.
Η αστυνομία καθυστέρησε δέκα ώρες να ανταποκριθεί

- Κατά τη διάρκεια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου της 9ης Ιανουαρίου, ένα πιστόλι αποτέθηκε έξω από το "ΑΤΤΙΚΑ". Οι φοιτητές το εντόπισαν, αλλά πριν προλάβει να αποτυπωθεί στο δημοσιογραφικό φακό, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.
Η αστυνομία αρνήθηκαν να πάρουν τα στοιχεία των φοιτητών που εντόπισαν το πιστόλι ή να τους καλέσουν για κατάθεση

ΚΑΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ...

- Ο βουλευτής Ηλείας, της ΝΔ, Γιώργος Κοντογιάννης, απέδωσε τις διαδηλώσεις και τις καταστροφές που προκλήθηκαν σε σχέδια "σκοτεινών δυνάμεων" που είχαν ενοχληθεί από τη βαθιά φιλία Κωστάκη - Βλαδίμηρου. (ΕΛΕΟΣ πια!)
Η ανωτέρω γελοιότητα εκτιμήθηκε δεόντως και ο βουλευτής έγινε υφυπουργός Ανάπτυξης στον πρόσφατο ανασχηματισμό
- Οι καλές σχέσεις με το Βλαδίμηρο θεωρήθηκε ότι απετέλεσαν αιτία για τη δράση "σκοτεινών δυνάμεων" και στην περίπτωση των πυρκαγιών στην Πελοπόννησο, αφού η περήφανη πολιτική μας εξαγρίωσε τους πράκτορες.
Επίσης επικίνδυνα αστείος τρόπος για να αιτιολογηθεί το χάος στο οποίο βυθίστηκε σε μία περίοδο κρίσης όλος ο κρατικός μηχανισμός
- Όταν ο επαναστατικός αγώνας ανέλαβε την ευθύνη για την εκτόξευση ρουκέτας εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας, πολιτικό περιοδικό, που αποτελεί επίσημο ιδεολογικό έντυπο της ΝΔ, διετύπωσε μία διαδαλώδη θεωρία, ώστε να καταλήξει στο ότι η εν λόγω πράξη δεν ήταν έργο αντιεξουσιαστών, αλλά Τούρκων πρακτόρων, με στόχο πολιτικο-διπλωματική ζημία εναντίον της Ελλάδας.
Αρκούντως επικίνδυνη για τη χώρα προσέγγιση από ένα πολιτικό περιοδικό που εκφράζει το κόμμα που βρίσκεται στην κυβέρνηση.
Οι προβοκάτσιες και οι θεωρίες συνομωσίας δεν αποτελούν χαρακτηριστικό, μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας. Αντίθετα, καλύπτουν τις ανεπάρκειες του κρατικού μηχανισμού και προωθώντας τη δράση του παρακράτους, προσπαθούν να κατευθύνουν τη μέση κοινωνική συνείδηση σε συντηρητικές θέσεις.
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
Κάθε μέρα γίνεστε όλο και περισσότερο γραφικοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου