Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!!!

Ο κυβερνητικός θίασος συνεχίζει με επιτυχία τις παραστάσεις του σε όλο το φάσμα του δημόσιου βίου.

Όμως πόση ακόμη συγκάλυψη μπορεί να αντέξει η κοινωνία?

Δεν καταλαβαίνουν οι εξουσιαστές ότι με την τακτική τους ωθούν όλη την κοινωνία στο να ακολουθεί τακτικές λοβιτούρας και παρανομίας και εν τέλει ηθικής έκπτωσης?

Που θα φτάσει το θράσος?

Ας ξεκινήσουμε από την υπόθεση Παυλίδη:

Λοιπόν ως δημοκρατικοί πολίτες δεχόμαστε απόλυτα το τεκμήριο της αθωότητας του πρώην υπουργού.

Αλλά:

1) Η προανακριτική επιτροπή της βουλής αντιμετώπισε μαρτυρίες, που σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε ως τώρα, έχουν δώσει ενδείξεις για ύποπτες συναλλαγές. Ειδικά το περίφημο διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό, δεν έχουμε καταλάβει ακόμη εάν αποκτήθηκε με καθαρά λεφτά, ενώ οι εφοπλιστάδες - καλά παιδιά κι αυτοι βέβαια - έχουν πει σωρεία πραγμάτων περί εκβιασμών και ατασθαλιών.

2) Εμφανίζεται στη βουλή δεύτερη δικογραφία για ύποπτους διαγωνισμούς, που προέκυψε κατόπιν καταγγελιών από το δήμαρχο Τήλου.

3) Ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει τρίτη δικογραφία εναντίον του πρώην υπουργού , που εκκρεμμεί εδώ και δύο χρόνια στην εισαγγελία Σάμου, παρόμοιας θεματολογίας με βαριά αδικήματα να επικρέμονται.

Συνεπώς, δεχόμενοι το τεκμήριο αθωότητας του κυρίου Παυλίδη και λαμβάνοντας υπ' όψιν τα παραπάνω, η απλή λογική λέει:

ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

Απαλάσσοντας τον μέσα από διαδικασίες κοινοβουλευτικές, οι οποίες όμως θυμίζουν περισσότερο κοπάδι ως συνήθως, αντί να τηρηθούν οι στοιχειώδεις δημοκρατικές και δικαιικές αρχές, καταλήγουμε σε συγκάλυψη και όχι τεκμηρίωση αλλά επιβολή της αθωότητας.

Το δεύτερο αίσχος είναι η υπόθεση Βατοπεδίου:

Τρίτη φορά οι εισαγγελείς εντοπίζουν ενδείξεις πολιτικών ευθυνών και προτείνουν να σταλεί η υπόθεση στη βουλή. Όμως ο αρχιεισαγγελέας Σανιδάς, λέει ότι οι καημένοι οι υπουργοί παραπλανήθηκαν.

Ε, με συγχωρείτε αλλά καταλήγω με το εξής σχόλιο:

ΕΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

ΕΑΝ Ο ΣΑΝΙΔΑΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!

Σταματήστε τις θρασύτατες συγκαλύψεις κύριοι εξουσιαστές, γιατί να ξέρετε ότι όσο κι αν νομίζετε ότι ο λαός αποτελείται από αποχαυνωμένα πρόβατα, θα έρθει η ώρα που δε θα ξέρετε που να κρυφτείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου