Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ (Μια μικρή ιστορία με φασίστες)

Επιτέλους, ο καιρός ζέστανε, η φύση ζωντάνεψε και αρχίσαμε να ονειρευόμαστε το καλοκαιράκι.

Μέσα στο όμορφο πανηγύρι της φύσης, κάποια μπουμπούκια ξεζωρίζουν από τα άλλα. Τα υπέροχα αυτά μπουμπούκια είναι τα φασιστάκια της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηρίζονται από τη μυρωδιά σαπίλας που αποπνέουν και συχνά φέρουν κράνη.

Τις προάλλες ένα ολάνθιστο μπουκέτο χρυσαυγιτάκια θέλησε να κατακλύσει την πόλη με χαριτωμένες γιορτές μίσους ενάντια στα απεχθή ζιζάνια που λέγονται μετανάστες.

Κάποια κακά λουλουδάκια, γνωστά ως αναρχοκομμουνάκια, θέλησαν να χαλάσουν την υπέροχη γιορτή των φίλων μας, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των μεταναστών να υπάρχουν και να ζουν αξιοπρεπώς. Άκου θράσος φίλε μου...

Γι' αυτό τα μπατσάκια γουρουνάκια, παρευρέθησαν στα γεγονότα για να εξασφαλίσουν τη νομιμότητα, την οποία βέβαια, πάνω απ' όλα υπερασπίζεται με πάθος ένα γλυκούλι χοντρουλό παιδάκι, που το λένε Κωστάκη και φροντίζει να μας προστατεύει από όλους τους κακούς ψευταρούληδες, που λένε ότι οι φίλοι του, οι υπουργούληδες, είναι βυθισμένοι μέχρι το λαιμό στα σκατά της διαφθοράς.

Ξαναγυρίζοντας στα φασιστάκια που τόσο αγαπάμε, τα εντοπίσαμε να υπερασπίζονται τα δίκαια και χαριτωμένα αιτήματά τους, ξεπηδώντας μέσα από τις γραμμές που σχημάτιζαν τα μπατσάκια γουρουνάκια.

Βέβαια κάποιοι κακούληδες επειδή συχνά πυκνά τα φασιστάκια μπλέκονται με τα μπατσάκια γουρουνάκια και καμιά φορά ρίχνουν και καμιά μπαλωθιά στο ψαχνό ασεβών νέων, βγάλανε ένα άθλιο σύνθημα: "ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ - ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΑΚΙΑ"

και ζήσαν αυτοί καλά ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Για την τεκμηρίωση των ανωτέρω:

http://www.tvxs.gr/v11264


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου