Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...

Μετά την υστερία για την γρίπη των χοίρων, τη συνεχή αγωνία αν θα χρεωκοπήσει η χώρα και μετά το κάρβουνο που άφησαν πίσω τους οι φωτιές βρισκόμαστε σε μία ιδιότυπη φάση αναμονής

- Μέχρι την Πέμπτη ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για πρόωρρες εκλογές ή ανασχηματισμό ή ... (Μετά συγχωρήσεως το "πρωθυπουργός", αφού το παιχνίδι σαφώς και κατευθύνεται από τον αξιότιμο κ. Σουφλιά - αλήθεια τί έγινε με το αυθαιρετάκι του?? - Έλα ρε, το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο, θα την πληρώσουν οι αλήτες οι μηχανικοί που έβγαλαν την άδεια, γιατί ήθελαν να χτίσουν παραπάνω τετραγωνικά χωρίς να το ξέρει ο Σουφλιάς, ενώ η Πολεοδομία ως γνωστόν είναι υπεράνω κριτικής...)

- Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ίσως να βγει το πόρισμα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το χειρισμό των πυρκαγιών. (Αν και ο εν λόγω επιθεωρητής έχει επανειλημμένως αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του, πολύ αμφιβάλλω αν θα την πληρώσει κανείς...)

- Επίσης, επειδή μου φαίνεται ότι η αναμονή για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού (και πάλι συγγνώμη για την απρέπεια) θα οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, είμαστε σε αγωνία για το τι τελικά εννοεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τον όρο "πράσινη ανάπτυξη κοντά στον πολίτη". Θα προβεί σε κάποια τολμηρή μεταστροφή στην οικονομική και κοινωνική πολιτική ή θα έχουμε απλώς πιο light φιλελευθερισμό? Ή μήπως θα ακούσουμε για άλλη μια φορά ότι παραλάβαμε το χάος και θα συνεχιστεί το γαϊτανάκι της σαχλαμάρας?


ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου